28 Mei 2013

KEPUTUSAN RASMI PEMENANG : SPECIAL GIVEAWAY FROM SABAH

Hello !! greeting from the Land Below the Wind....

Setelah dua hari memeriksa entry para peserta 'Special Giveaway from Sabah', akhirnya saya menemui pemenangnya. Fuh ! memang sukar memilih mereka...mereka semua hebat da best da boom !! terima kasih buat supports anda sekalian. Tanpa anda, GA ini tidak akan berjaya. 

Saya tidak akan memanjangkan kata-kata dalam entry ini, kerana anda semua fokus mencari nama anda dalam entry ini...kan kan kan....baiklah !! pemenang yang berjaya memikat hatiku yang masih remaja ini (cewah!!) adalah.........................

Pemilik T-Shirt Pink or Black (anda boleh pilih antara 2 warna ni)

Yumida [entry dia boleh check sini ]

Pemilik T-Shirt Pink or Black (anda boleh pilih antara 2 warna ni)

Diya Sesame [entry dia boleh check sini ]

Pemenang mystery gift

Nur Amiera [entry dia boleh check sini ]

Pemenang keychain made from Sabah & Bandung, Indonesia

Qaseh Farra [entry  sini ]

Heirizalieyana [entry sini ]

Aien Asyikin [entry sini ]

Syaewewwi [entry sini ]

Hadifar [entry sini ]

Sherry [entry sini  ]

Zamani Abe [entry sini  ]

Pwincess Sarah [entry sini ]

Shammira [entry sini ]

The Ros Putih [entry sini ]


Tahniah kepada semua pemenang.....sila beri address / details anda kepada saya dalam tempoh 10 hari  dari tarikh keputusan diumumkan disini atau via FB  ...Tidak memberi maklum balas bermakna anda tidak mahu hadiah hehe.....kepada yang tidak menang , cuba lagi dalam segmen saya yang lain :)

Tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih kepada semua peserta. Happy blogging and have fun !










27 Mei 2013

FINALIST PEMENANG : SPECIAL GIVEAWAY FROM SABAH

Hello readers, sitting here again. 

Masa untuk pengumuman pemenang 'Special Giveaway from Sabah' secara rasminya. Penat juga memilih pemenang. Ramai yang best. Ramai yang creative. Ramai yang memikat. Hatiku terpikat lalu jadi bingung. *macam mana ni* . Okay,  esok bersamaan dengan 28 Mei 2013 akan secara rasminya saya umumkan pemenang 'Special Giveaway from Sabah'. Dibawah ni adalah antara calon-calon pemenangnya. Jangan bimbang kesemua 14 calon dibawah akan mendapat special gift dari saya....nama tak brapa jelas *saja nak bagi suprise kat you all* hik3


Selamat menantikan keputusan hari esok.. hehe...ada tak nama anda disana? 



PENGUMUMAN PEMENANG : SPECIAL GIVEAWAY FROM SABAH

Readers or readers, thank you for loving me .

Pasti ramai yang ternanti-nanti pengumuman pemenang 'Special Giveaway from Sabah' kan..kan..kan...baiklah sekarang ini saya sedang sibuk memilih para peserta. Saya tidak memilih pemenang melalui random. Bagi saya cara itu tersangatlah tidak adil jika giveaway yang dianjurkan menginginkan entry yang memerlukan peserta berfikir dan menuangkan idea tersebut didalam entry mereka....tetapi akhirnya pemenang dipilih secara random..haiz !! macam tak adil . Orang dah susah payah buat entry dan orang yang setakat main tampal-tampal banner pula yang dipilih...memang tak best. Apa pun jangan bimbang coz saya memilih pemenang berdasarkan kreativiti dan daya tarikan bahasa yang digunakan. Pemilihan pemenang dipilih 100% by me. Dub-dab-dub-dab.....susah jugak memilih pemenang. Semuanya hebat-hebat belaka. Hadiah-hadiah akan dibeli setelah mengetahui pemenangnya (nak tau pemenang tu size apa..XL or XS hehe :p) . Terima kasih untuk tukang sponsor yang baik hati. Anda berminat disponsor oleh beliau ? Sila click tukang sponsor .


25 Mei 2013

Pemenang : 3 days Giveaway

Hello readers, semalam saya tidur hampir-hampir jam 2 a.m...tak sangka pagi ni terbangun jam 6. Actually saya excited nak umumkan pemenang '3 days giveaway' tu...sooo, the winners goes tooooo :
No. 1
No. 12
No. 13
No. 26
No. 32

Nak tengok anda berada dalam kedudukan nombor berapa , tolong cek sini.

Kepada semua pemenang, sila laporkan diri selewat-lewatnya pada 26 Mei 2013. Masa tebus hadiah adalah singkat kerana masa giveaway juga adalah pendek. Lambat menuntut dianggap hadiah lupus...okay semua..hehe CONGRATULATIONS to all winners dan yang tak dapat tu, next time join lagi k...hehe..kepada pemenang sila bagi details @ mobile number anda disini...

Disampin itu saya turut mengadakan 'Special Giveaway dari Sabah' dan akan berakhir pada 26.05.2013. Bagi yang belum join, anda masih ada masa sehingga jam 12 tengah malam esok.......

24 Mei 2013

PESERTA : 3 DAYS GIVEAWAY

Life crowds make us forgot that sometimes little things could make us smile and happy.  So, for me I am happy today because of.....errmmmm...(what ya?)..okay, I  am happy because of you. Yes you. You..and you !! Terima kasih kerana supports me menjayakan ''3 days giveaway'' . Sebenarnya tak sampai 3 days pun, kalau dikira betul cuma 2 hari lebih jak..apa pun terima kasih kepada anda semua yang bernama seperti dibawah. You guys are very awesome supporters !! I love you all.

1. Dianaa 
3. Ez Bil 
4. Miera
10. kayyana
11. cik gadis
15. alfian
16. Azyan Ramle 
19. ArifahLee's 
21. nabila biela 
22. Dieba Adieba 
25. Nurfara Hani 
27. Farah Aisyah 
29. amar-GA 
32. MOHD IZAD
34. SYIMA 
36. Syan_Neesa 
38. alia-manis 

Thank you very muchy babe !! I do really appreciate you.



21 Mei 2013

MT KINABALU CHALLENGE 2013

Gambar semasa turun dari puncak gunung kinabalu
 
Hey lovely readers,

Ni muka saya hehe..puas dapat menakluk gunung kinabalu
This coming 28th June,2013 saya akan menyahut cabaran untuk menawan puncak Gunung Kinabalu sekali lagi. 4095.2 metres. Tinggi tu memang tinggi. Namun, itu bukan masalahnya. Saya tiada masalah dengan ketinggian. Masalahnya, saya belum mulakan latihan untuk cabaran tersebut. Kalau boleh nak kurangkan 4 kilo sebelum ekspedisi tersebut. At least bila saya tidak mampu mendaki, bebanan yang diangkat oleh guide tu tidaklah berat sangat…(kahkahkahkah) . Dalam sejarah pendakian saya, belum pernah rasanya disikut olleh para guide…itu memalukan ! dan saya tidak akan ingin mencubanya….haha..silap sikit ada gambar terupload dalam twitter or fb or blog orang yang sigendut tidak mampu menawan gunung Kinabalu, tetapi ada hati mahu mendakinya…bukankah itu memalukan ? hish!!! Saya tidak mahu.

Kerana itu, saya dengan ini mulai bertekad untuk melakukan latihan mulai esok. (Esoknya tidak muncul-muncul ya..hik3) . Asyik-asyik hujan, jogging pun tidak dapat dilakukan..kerana itu sehingga detik ini saya masih berada dalam golongan FAT ! aduiiiii mamamiaaaa !!

Cheerrsss !! you all tak teringin ke mendaki Mt. Kinabalu itu ? kalau berminat, just PM me okay. Don’t worry..I’m good bah ! hehe


2 Mei 2013

Saya menang RM250 dari Segmen Diari Jejaka Hangat

Hola. Eh tiba-tiba cek sampai. RM250 dari Jejaka Hangat (terhangat dikampungnya 'saja' ) haha...cek mesej -TAHNIAH anda Pemenang Segmen Bloglist DJH ! Jadi kalau menang bloglist apasal bagi duit...hmmm....kreng kreng...kreng kreng....telefon pejabat berbunyi...ah! Lamunanku terhenti ! ! alam nyata kembali menjelma. Angan-angan berlalu tanpa perlu di halau. Rupanya saya hanya bermimpi. Ceh !! mentang-mentanglah saya keluarkan duit pagi ni (syukur x sampai RM1K), boleh pula termimpi DJH hahaha.......Ehem ! Ada apa-apa ke.....maka dengan itu saya terjah blog Diari Jejaka Hangat untuk menyiasat beliau...ternyataaaaaaaaa.......Saya memang menang dalam segmen Bloglist by DJH. Congratulations to all the winners termasuk saya yang memiliki aura tersendiri...haha....
loading...