3 Januari 2018

Ashrin Food Menyediakan Perkhidmatan Sandwich Delivery dan Sandwich Supplier

Tulisan pertama untuk tahun 2018, selamat tahun baru saya ucapkan kepada semua. Lima hari telah kita lalui di tahun baru ini dan saya berikan sebuah tulisan yang pastinya membuat anda terliur. Maaf bukan tujuan menggoda perut anda, kerana saya dengar ramai yang sedang diet sekarang ni. Azam baru, katanya.

Jangan bimbang, tulisan ini tidak sekejam apa yang anda fikirkan. Tulisan ini berniat baik kepada perut anda dan masa anda. Ia tentang Ashrin Food. Tak pernah dengar ? atau sudah mendengar nama Ashrin Food tetapi, belum pernah mencubanya ? Saya tidak salahkan anda dan anda memang tidak bersalah apa-apa kerana tidak mencuba produk Ashrin Food. Ashrin Food merupakan pembuat atau pengeluar homemade sandwich dan merupakan anak jati Malaysia.
ASHRIN FOOD
Sebenarnya, Ashrin Food merupakan pembekal sandwich di kawasan Kuala Lumpur. Ashrin Food menyediakan perkhidmatan seperti berikut :-
Sandwich Delivery
Ashrin Food
Ini zaman serba boleh, tidak perlu kaki melangkah masuk kedai untuk membeli barang. Hanya order melalui online dan pihak Ashrin food akan menghantar sandwich kepada anda. Tidak kira anda di rumah, pejabat atau mungkin anda memerlukan hidangan sandwich untuk majlis anda ? Pihak Ashrin mampu melakukannya.

Sandwich Supplier / Pembekal Sandwich di Kuala Lumpur

Ashrin Food
Jika anda mempunyai gerai, restoran, kiosk dan sebagainya dan mahu memborong sandwich untuk perniagaan anda, pihak Ashrin food ada menyediakan perkhidmatan pembekal. Harga ? pastilah dengan harga borong. Lebih murah dari harga sandwich delivery. Harga borong mampu memberi keuntungan  kepada perniagaan anda. Jika berminat anda boleh menghubungi pihak Ashrin Food melalui WA atau direct message kepada FB Fan Page mereka.

Sandwich Boxes Surprise
Ashrin Food
Selalu kita dengar tentang flowers atau gift surprise delivery kepada kawan-kawan atau pasangan kekasih. Apa kata, sesekali tunjukkan kasih sayang anda melalui sandwich pula. Kejutkan pasangan anda melalui sandwich dipagi hari iaitu melalui sandwich box yang di hantar ke pejabat sang pasangan. Si dia pasti kegirangan selain perutnya juga akan kenyang. Sweet ? buatlah, tunggu apa lagi ! hehe

Ashrin Sandwich terbahagi kepada tiga (3) kategori iaitu :-

Mini Sandwich | Sandwich Boxes  |  Single Sandwich

Manusia punya citarasa berbeza, oleh itu Ashrin Food menyediakan 10 jenis sandwich untuk anda pilih. Semuanya sedap-sedap. Jenis-jenis tersebut adalah :-

Tuna  | Sardine | Ayam  | Vege  | Coeslow  | Fresh  | Crab   |  Prawn  | Cheese  | Egg Mayo

Antara kelebihan yang ada pada Ashrin Sandwich selain lazat, ia juga menggunakan bahan-bahan segar.  Ashrin Sandwich merupakan homemade sandwich dengan konsep 

penghantaran dari rumah ke rumah. Anda order, kami hantar

Setiap orang berhak untuk mendapatkan yang terbaik, demikian juga perut anda dan perut orang-orang tersayang disekitar anda. Jadikan Ashrin Sandwich sebagai salah satu cara anda menghargai mereka. Makan bersama atau menghantar sandwich kepada mereka.

Kenapa Ashrin Sandwich menjadi pilihan ? ada banyak sebab sebenarnya. Saya tuliskan sedikit saja, yang lain biarlah mulut anda sendiri yang merasakannya. Inti sandwich dimasak sempurna mengikut citarasa ramai, roti yang digunakan tidak keras dan tidak terlalu lembut. Bak kata orang 'yang sedang-sedang saja'. Kotak sandwich atau packaging adalah berkualiti dan sandwich yang dijual mempunyai tarikh luput yang nyata. Boleh makan tanpa ragu-ragu.
Berminat untuk mencuba ? atau ingin menghantar kejutan kepada pasangan/kawan ? atau mahu menjadi supplier ? hubungi Ashrin Food dengan media sosial berikut :

Instagram : Ashrin Food
Email : ashrinfood@gmail.com
Reactions:

9 comments:

adzairdawati makdara berkata...

Adoiiii terus terasa nk mkn sandwich hehehehe

emi berkata...

Ada nampak gak member post kat ig pasal ashrin food delivery ni. Mcm menarik

iu zira berkata...

Tengah lapar ni, dapat telan air liur je la. Sedap sandwich ni

zaza iman berkata...

Semua sedapp.. Nk kena try juga ni.. Biasa mkn jenis sardin je.. Ni mcm2 ade..aumm lanje please hehe

Mimi Azirah berkata...

Macam macam jenis sandwich ada kan.. Sedap2 semua

iu zira berkata...

Sedapnya sandwich, kalau dekat sini ada. Boleh try

Cik Tie berkata...

Hmm boleh buat surprise juga dengan sandwich ni kan.. gud idea

Cik Ash berkata...

Nampak sedap jer ni sandwich dia

Eintan Nurfuzie berkata...

Rs laparrrr... nmpak sedap.. huhu..

loading...